14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Adnan ÖZBALABAN 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan ÖZBALABAN Mesajında; “Özünde, karşılıksız hizmet ve fedakârlık olan mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik mesleği gelmektedir. Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yapan, kendisini ‘insanlara hizmet etmeye’ adamış hekimlerimiz ve sağlık personelimizin amacı hastalanan insanları sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda da sağlıklı insanların sağlığını korumaktır. İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar.

Bu duygu ve düşüncelerle en güç koşullarda bile büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Adnan ÖZBALABAN
Fındıklı  Belediye Başkanı