TBB’DEN BELEDİYEMİZE HİBE KAMYON

Belediyemiz araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

Belediyemiz ilçedeki çalışmalarını durmaksızın yoğun çalışma temposunda devam ettirirken bir yandan da araç filosunu yenileyerek yeni araçları ilçemize kazandırıyor.
Türkiye Belediyeler Birliği tarafından (TBB) tarafından ilçemize sıfır kilometre ford marka damperli kamyon hibe edildi.

Belediye Başkanımız Adnan ÖZBALABAN; İlçemize kazandırdığımız bu kamyonun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemiz araç parkını yenilemeye çalışıyoruz. Bugünde araç parkımıza bir yenisini daha ekledik. Türkiye Belediyeler Birliğiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bir adet sıfır kilometre kamyonun ilçemize hibe edilmesini sağladık. Almış olduğumuz yeni araçlarla yeni işlere imza atıp ilçemize yeni dolu dolu hizmetler sunucağız.Belediyemize ve Fındıklı  halkımıza kazandırmış olduğumuz Kamyonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi..

Adnan ÖZBALABAN

Copyrigt © 2017 fındıklı belediyesi