Koronavirüs salgınının yarattığı etkilere karşı tüm imkanlarımızla halkımızın yanındayız

Bugünleri dayanışmayla aşacağız... #BirlikteBaşaracağız

• Tedbir amaçlı evlerinden çıkmaması gereken yurttaşlarımızın 19 Mart’tan bu yana Alo 153 hattı ile tüm ihtiyaçları ulaştırılmaktadır.
    • Sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemleri durdurulmuştur.
    • Belediye Meclisimizin kararıyla, vatandaşlarımıza 3 ay boyunca su kullanımlarının %50’si tahakkuk edilecektir.
    • Dezenfektan çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı tüm bölgeler dezenfekte edilmektedir.
    • Fındıklı Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve belediyemizce sokak hayvanlarına besin desteği sağlanmaktadır.
    • Belediye personelimiz dönüşümlü çalışmaya başlamıştır.
    • Belediye personelimiz ve sağlık çalışanları için günlük yemek çıkartılmaya başlanmıştır.
    • Belediyemizin kiracısı olanlardan bu dönem boyunca kira alınmayacaktır.
    • Esnaflarımızdan kapalı oldukları süre boyuncaki reklam/tabela vergileri meclis görüşmesiyle düzenlenecektir.
İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde belediyemiz tüm imkanlarıyla yurttaşlarımızın yanındadır...
Ercüment Şahin Çervatoğlu / Fındıklı Belediye Başkanı