Haberler, Kültür Sanat|

Fındıklı Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan Festivaller kapsamında oluşturulmuş olan VİÇEFEST çalışmalarına başladı.’’Dört Mevsim Dört Festival’’kapsamında ilk festival olarak gerçekleştirilecek olan Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali’nin çalışmalarına başlanmıştır.

Belediyemiz bünyesinde Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali / 14 – 18 Ağustos 2019 tarihlerinde, Aydın BOYSAN Edebiyat Günleri / Ekim 19 tarihinde, Sinema ve Tiyatro Günleri / Şubat 2020 tarihinde ve Çay Festivali/Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Festivallerimizin ilki olan Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivalimiz yöresel, düşünsel, sportif, çocuk ve sanatsal olmak üzere beş (5) başlıkta toplanmıştır. Bu başlıklar altında gerçekleştirilecek olan etkinliklerin planlanması için Meclislerimizden ve halkımızdan katılımlarla komiteler kurulmuş ve bu komitelerin temsilcilerinden oluşan üst komite oluşturulmuştur.
Festival kapsamında yer alan sportif faaliyetlere 1 Temmuz tarihinde köyler arası futbol karşılaşmaları ile başlanmıştır. Köyler arası futbol müsabakalarına toplamda 14 takım
katılmış olup karşılaşmalar devam etmektedir.

Program Akışı