Haberler, Kültür Sanat|

Etkinlikler, Tahiroğlu Köprüsü’nden meydana yürüyüş ve basın açıklamasıyla başladı.
Aksu Mahallesi’nde bulunan ve daha önce katledilen kadınlar anısına fidan dikilen park ‘Kadın Yaşam Parkı’ ilan edildi ve parkın içerisinde Kadın Dayanışma Merkezi açılacağı duyuruldu.
100. Yıl Atatürk Parkı’nda, kadınların el emeğiyle ürettiği ürünler için atölye ve satış ofisi olarak kullanacağı ‘Meci Emek Evi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’nde Teşrife Boysan’ın katılımıyla söyleşi gerçekleştirildi.
Hayati Aykut Parkı’nda Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu’nun dinletisiyle devam eden 8 Mart programı, Ankara Mimarlar Odası Tezcan Karakuş Candan’ın canlı katılımıyla, belediyemiz, kadın meclisi ve Ankara Mimarlar Odası ile birlikte düzenlenecek Anıt Heykel Yarışması’nı duyurmasıyla son buldu.
Kadın Yaşam Parkı
Meci Emek Evi