Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile ülke gündemine ilişkin ve ilçelerinde hayata geçirdikleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, belediye hizmet binası içerisinde yer alan Tepebaşı Belediyesi Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserleri gezisiyle sona erdi.

Yıldıztepe Kooperatifi tarafından düzenlenen “Meci Kültürü ve Yerel Yönetimler” konulu söyleşisi için bulunan Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile gerçekleşen görüşmelerde ise Yerel yönetimler, tarım politikaları, Türkiye’deki kooperatifçilik çalışmaları ve temiz tarım, belediye çalışmaları ve yerel yönetimler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu ‘Halkın Bakkalı’ projesini anlattı. “Doğal bahçelerde üretilen doğal ürünleri halkımızla buluşturuyoruz” şeklinde ifade ederek meci kültürüne dikkat çekti.