Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu Şavşat, Ardahan, Hanak, Pülümür, Tunceli, Pertek, İmranlı, Adana, Mersin, Yenişehir, Mezitli, Çankaya, Yenimahalle ve Ankara belediyelerine ziyaret gerçekleştirerek belediye başkanlarını ziyaret etti.
Yerel yönetim anlayışından kooperatifçiliğe, iş makinalarından park ve bahçeye kadar birçok konuda görüşme sağlayarak işbirliği konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’ı ziyaret ettik. Park bahçe malzemesi ve iş makinası konusunda destek olacağını söyleyen başkanımıza göstermiş olduğu dayanışma için Fındıklı halkı adına teşekkür ediyoruz.
Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen’i ziyaret ettik. Meci Tarımsal Kalkınma Kooperatifimize desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Üretime dayalı çalışmalarımız konusunda işbirliği içinde olmak için verimli bir görüşme gerçekleştirdik.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e belediyemize hibe edilen iş makinasıyla ilgili teşekkür ziyaretimizin ardından Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ı ziyaret ettik.
Mersin Yenişehir Belediye Başkanımız, sevgili dostum Abdullah Özyiğit’i ziyaret ettik. Belediyeler arası işbirliği konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ı ziyaret ettik. Güncel siyaset ve belediyecilik üzerine sohbet ederek bilgi alışverişinde bulunduk.
“Kızılırmağın doğduğu kent” Sivas İmranlı Belediyesi’ni ziyaret ettik ve Belediye Başkanımız Murat Açıl ile kardeş belediye protokolünü imzaladık.
CHP İlçe Başkanımız Kadirhan Kadıoğlu ve Kent Konseyi Sekreterimiz Avni Hindistan ile birlikte Tunceli Pertek Belediye Başkanımız Ruhan Alan’ı ziyaret ettik.
Tunceli Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu’nu ziyaret ettik. Kooperatifçilikten, güncel siyasete bir çok konuda sohbet ettik. Başkan Ovacık Doğal Kooperatifini, biz de Meci’yi anlattık.
Tunceli/Pülümür Belediye Başkanımız Müslüm Tosun’u ziyaret ettik.
Kardeş belediyemiz Ardahan/Hanak Belediyesi’ni ziyaret ettik ve Belediye Başkanımız Ayhan Büyükkaya ile kardeş belediye protokolünü imzaladık.
Şavşat Belediye Başkanımız Nihat Acar ve Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’i ziyaret ettik. Ziyarette, işbirliği ve Ardahan’dan Fındıklı’ya bir tarım köprüsü kurmak için görüşmelerde bulunduk.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik. Belediyecilik ve kooperatifçilik üzerine sohbet ederek Ankara’nın deneyimlerini ilçemize aktarma konusunda görüşme gerçekleştirdik. Destekleri için teşekkür ediyoruz.