Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu, Fındıklı’mıza destek almak ve sosyal ilişkilerimizi geliştirmek için gerçekleştirdiği belediye ziyaretlerine devam etti.

İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden başkanımız çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ağustos ayında kaybettiğimiz yol arkadaşımız Alihan Şengül’ün hazırlattığı tulumu kendisine ulaştırıldı. Tulumun müzede sergileneceğini ifade eden Başkan İmamoğlu, Alihan Şengül’ün ailesini de arayarak teşekkür etti ve başsağlığı diledi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kültür ve sanat çalışmalarımızı ilgiyle takip ettiğini ve Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu’na ekipman desteği sağlayacağını söyledi.

Ziyaretler, Kardeş Belediyemiz olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve yardımcısı Seyfullah Beysülen, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile devam etti.