CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve 15 MYK üyesinden oluşan grup belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu’na eşlik edenler arasında CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, CHP Fındıklı Kadın Kolları Başkanı Fatma Acar ve Fındıklı Belediyesi Kadın Meclisi üyesi Fatma Hanedar da vardı. Ziyaret esnasında genel olarak Kadın Meclisi’nin faaliyetleri üzerine konuşuldu. Söz alan CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse Karadeniz Bölgesinde Fındıklı ilçesinin ayrı bir yerinin olduğunu vurguladı. Seçimlerle birlikte değişen yönetim anlayışının önemli derecede hissedilir olduğunu belirten Köse; Belediye Başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu’nu ve ekibini kutlayarak tebrik etti. İlçemize dair sorun, dilek ve istek notlarını alan Fatma Köse’nin dikkatini makam odasındaki çocukların el izlerinin olduğu renkli duvar çekti. Daha sonra 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Fındıklı Belediyesi makam odasında çocukların renkli boyalarla el izlerini bıraktığı duvarın önünde fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Devamında grup Fındıklı’ya dair projeleri daha detaylı konuşmak üzere Tuncer Ergüven Sosyal Tesislerinde toplantı gerçekleştirdi.