Üye Olduğumuz Kurum ve Kuruluşlar|

Fındıklı Belediye Meclisinin 06.04.2022 tarihli kararı doğrultusunda yerel ve bölgesel yönetimlerin enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını arttırmayı amaçlayan ve iklim değişikliği ile ilgili farkındalığın arttırılmasına çalışan “İklim ve Enerji İçin Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi Belediye Başkanımız Ercüment Şahin ÇERVATOĞLU tarafından imzalandı.

Avrupa Komisyonu tarafından 2008 yılında başlatılan Belediye Başkanları İnsiyatifi dünyanın en büyük iklim değişikliği ve enerji hareketi olarak dünya çapında 11218 Belediye tarafından imzalanmıştır. Türkiyeden 38 belediyenin imzalandığı Belediye Başkanları anlaşması Karadeniz bölgesinden ilk olarak Fındıklı Belediyesi tarafından imzalanmıştır.