Haberler, Kültür Sanat|

Almanya programımız kapsamında bugün Münih’teydik. İlk olarak Dachau Nazi Toplama Kampını gezerek faşizmin en beter halinin uygulamalarını gördük. Ardından ise Münih’teki dostlarla ‘Halkçı Belediyecilik’ üzerine söyleşi gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yarın itibariyle Nürnberg programımıza başlayacağız.

Münih’in ardından Nürnberg programımıza başlayarak CHP Kuzey Bavyera Birliğini ziyaret ettik ve seçim süreci hakkında konuştuk.
Nürnberg Belediyesi Kültür Merkezi Loni Übler Haus’ta Monika Abel ve Viola Karaalioğlu ile kültürel dayanışma ve birlikte neler yapabileceğimiz üzerine görüştük.
Nürnberg Belediyesi İnsan Hakları Bürosu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik.
‘İnsan Hakları Haftası Irkçılığa Karşı Etkinlikler’ kapsamında Nürnberg’te dostlarla buluştuk, söyleşi gerçekleştirdik, toplumcu belediyecilik üzerine konuştuk.