Haberler, Kültür Sanat|

Belediye başkanımız Ercüment Şahin Çervatoğlu bundan sonra her hafta düzenli olarak gerçekleştireceği “Halk Buluşması” na yenileme çalışmalarını sürdürmüş olduğumuz Papatya Sokak’ta başladı.

Kamusal alan olarak kullanmaya başladığımız Papatya Sokak’ta Fındıklı halkı istek, görüş, eleştiri ve önerilerini belediye başkanımıza direkt olarak sorma imkanına sahip oldu. Başkan Çervatoğlu, şu an gündemimizde olan çöp depolama konusu hakkında bilgi verdikten sonra Fındıklı halkının sorularını yanıtlamaya başladı. Buluşma Belediye Başkanımız Çervatoğlu’nun soruları cevaplamasıyla sona erdi.

Halk Buluşması Canlı Yayın