İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan farklı birilerden uzmanlar, Fındıklı Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde görerek, deneyimlerini paylaşmak ve belediyemizin çalışmalarına katkı sağlamak için Fındıklı’ya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürü Hasibe Velibeyoğlu, Mimar Fatih Mızrak, AB Hibe Projeleri Şube Müdürü Başak Somuncu Bektaş, Finansman Şube Müdürlüğü’nde görevli ekonomist Selin Sayın Kapanci, Tarım Danışmanı Şevket Meriç, Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı koordinatörü Onur Yıldırım ve gönüllü danışmanımız Mete Hacaloğlu’nun da aralarında bulunduğu heyet ilçemize destek olabilmek için ‘meci’mize katıldılar.

İlçemizde üç gün inceleme ve gözlem yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi heyetinden uzmanlar, Fındıklı Belediyesi birim sorumlularına deneyim aktarımları da gerçekleştirerek tarımsal kalkınma, kadınlar, çocuklar ve engelliler ile ilgili sosyal projeler ve kent estetiği gibi birçok konuda önümüzdeki dönemde çalışmalarımıza destek verecek ve öncülük edecekler.

Tüm Fındıklı Halkı adına İzmir BB heyetine ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkana Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyoruz.