“Yalnızca kendimiz için yaşamamız olanaksızdır, binlerce doku bizi tüm insanlara bağlar.” Herman Melville Sevgili Aysim Altay, Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi’nde çocuklar için kurulmakta olan müzik okuluna destek sağlamak için bir karma sergide yer alan fotoğrafını kuraya soktu. Birkaç gün içerisinde güzel yüreklerin desteği ile 2300 TL’ye ulaştı. Yöremize yaptıkları bir yolculukta belediye başkanımız Ercüment Çervatoğlu’nu ziyaret ettikten sonra oluşan ilhamla bu projeyi oluşturdular. Biz istedikçe ve cesaret ettikçe fayda çoğalıyor. Çocuklarımız ve çağdaş bir Türkiye için daha yapılacak çok şey var. Aşağıda isimleri yer alan bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. 1. Dilek Can 2. Emir Can 3. Merve Altun 4. Doruk Altun, 5. Çınar Altun 6. İbrahim Gökçen 7. Ömer Özkan 8. Can Altıntığ 9. Çetin Şılar 10. Erhan Ümit Sertkaya 11. Hasan Tahsin Çervatoğlu 12. Osman Kesimal 13. Gülay İnal 14. …. 3 isminin yayınlanmasını istemeyen bağışçı.