Bugünleri dayanışmayla aşacağız… #BirlikteBaşaracağız

• Tedbir amaçlı evlerinden çıkmaması gereken yurttaşlarımızın 19 Mart’tan bu yana Alo 153 hattı ile tüm ihtiyaçları ulaştırılmaktadır.
  • Sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemleri durdurulmuştur.
  • Belediye Meclisimizin kararıyla, vatandaşlarımıza 3 ay boyunca su kullanımlarının %50’si tahakkuk edilecektir.
  • Dezenfektan çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı tüm bölgeler dezenfekte edilmektedir.
  • Fındıklı Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve belediyemizce sokak hayvanlarına besin desteği sağlanmaktadır.
  • Belediye personelimiz dönüşümlü çalışmaya başlamıştır.
  • Belediye personelimiz ve sağlık çalışanları için günlük yemek çıkartılmaya başlanmıştır.
  • Belediyemizin kiracısı olanlardan bu dönem boyunca kira alınmayacaktır.
  • Esnaflarımızdan kapalı oldukları süre boyuncaki reklam/tabela vergileri meclis görüşmesiyle düzenlenecektir.
İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde belediyemiz tüm imkanlarıyla yurttaşlarımızın yanındadır…
Ercüment Şahin Çervatoğlu / Fındıklı Belediye Başkanı