‘’Fındıklı’da Fidan Dikimi ve Çöp Toplama ‘’Meci’’!’’

Fındıklı Belediyesi Kadın Meclisi, Fındıklı Belediyesi Temizlik İşleri Birimi ve Geri Dönüşüm gönüllüsü Bahar Kesimoğlu tarafından çöp sorununu kökünden çözmek için kurulacak ‘’Sıfır atık tesisi’’ çalışmaları devam ederken, ilçede farkındalığı arttırmak için bugün saat 13.00’da belediye önünde buluşan gönüllüler Fındıklı’nın dört bir yanında temizlik yaptı.

Çöpleri ayrıştırarak toplayan gönüllüler toplamda 102 adet battal boy çöp poşeti doldurmuş oldu.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu: ‘’Dünyanın yedinci kıtası çöp kıtası. Bu farkındalığı Fındıklı’da da yaratmak istedik. Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘’geleceğe nefes’’ kampanyası kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdikten sonra da Fındıklı Halkıyla birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik. Fındıklı’da geri dönüşüm tesisi inşa çalışmalarımız da sürüyor.

Fındıklı’yı meclislerimizle birlikte, meciyle (imeceyle) yönetiyoruz, sorunlarımıza hep birlikte çözüm arıyoruz. Bugünkü etkinlik de bunun bir örneğidir. Mecimize katılan halkımıza ve geri dönüşüm gönüllüsü Bahar Kesimoğlu’na teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Fındıklı Belediyesi
Basın ve Halkla İlişkiler