Duyurular|

Belediyemize ödeme vadesi geçmiş olan Su, Emlak, Çevre, Temizlik, İlan, Reklam Vergisi, idari ve imar para cezaları, kiralamalar ve diğer belediye gelirlerinden borcu olan vatandaşlarımıza banka kredi kartlarına taksit imkanı sağlanmıştır.

15 Kasım 2019 tarihi itibariyle belediyemiz vadesi geçmiş alacaklarımızın icra yoluyla teminine gitmek zorunda olup, borçu vatandaşlarımızın mevcut borçlarının yanında icra masrafları ile avukatlık ücretlerine maruz kalmamaları için 15 Kasım 2019 tarihine kadar vadesi geçmiş borçları belediyemize ödemesi gerekmektedir.

Ayrıca belediyemize vadesi geçmiş su borcu buluna su abonelerimizin de 15 Kasım 2019 tarihinden itibaren su kesim işlemlerine başlanacak olup, borçlu vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri ve borçlarının yanında su kapama-açma ücretlerine maruz kalmamaları için bir an önce vadesi geçmiş su borçlarını ödemeleri önemle rica olunur.