Covid-19 salgını nedeniyle 19 mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında da kısıtlamalara gidildi. Program Kükümet Konağı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk koyulması ile başladı. Hükümet Konağı’nda yapılan törene Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Fındıklı CHP İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, Fındıklı CHP Kadın Kolları Başkanı Cangül Bozkurt, Fındıklı Kent Konseyi Başkanı Fatma Hanedar ve eclis üyeleri katıldı. Bayram etkinlikleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara atalık tohumlardan elde edilen fideler dağıtıldı. Daha sonra Gençlik Meclisi’nin öncülüğünde Hürriyet Mahallesi mevkiinde bulunan Gençlik Tarım Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. Son olarak akşam saat 21:00’da yaklaşık 100 aracın katıldığı araç konvoyu ile kutlamalar sona erdi.