24-26 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ekoloji, Tarım ve Çay Sempozyumu tüm dünyada etkili olan Covid-19 salgını nedeniyle ertelenmişti. Sempozyum kapsamında yurtiçinden ve yurtdışından tarım üzerinde profesyonelleşmiş çok sayıda konuğu ilçemizde ağırlayacaktık. Ayrıca program dahilinde ata tohumundan elde edilmiş 100 bin fidenin halka dağıtımı planlanmaktaydı. Yaşanan salgın nedeniyle sempozyumun konferans ayağı iptal edildi. Ancak Fındıklı Belediyesi olarak söz verdiğimiz şekilde ‘’Geleneğimize ve Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz’’ diyerek 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Fındıklı Ziraat Odası işbirliği ile geleneksel ata tohumlarından elde ettiğimiz fideleri halkımıza ücretsiz dağıttık.

Videoya Buradan Ulaşın