Fındıklı Belediyesi “Halk Buluşmaları” etkinliğimiz bu hafta Fındıklı Merkez Camii avlusunda gerçekleştirildi.

Fındıklı Belediyesi Halk Buluşmaları kapsamında bir önceki halk buluşmasından farklı olarak bu kez Fındıklı Belediyesi Kadın Meclisi, Ziraat Odası ve Fomü-birlik işbirliğiyle “Aşure ve Termon Günü” düzenlendi. Etkinlikte aşure ve termon dağıtımı yapıldıktan sonra açılış konuşmasını Fındıklı Belediye Başkanlığı’na vekâlet eden Meclis Üyesi Muhsin Şentürk yaptı. Şentürk, bu günün mimarları olan Kadın Meclisi üyelerine, Ziraat Odası ve Fomü Birlik’e teşekkür etti. Halk buluşmasına ilçemizde bulunan CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı da katıldı. Atıcı; termon denen yiyeceği ilk kez burada duyduğunu ve termonu içinde barındırmış olduğu malzeme zenginliği ile Türkiye’ye benzettiğini söyledi. Bu cümleleriyle Aytuğ Atıcı birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ardından söz Fındıklı halkına bırakıldı.